Bülent mi? Aydın mı?

Bülent mi? Aydın mı?
Eskişehirspor’da Ulaş’ın cezalı olması nedeniyle stoper için Zafer’in yanında teknik direktör Işık Bülent Bal , Aydın arasında karar verecek.Geçtiğimiz hafta oynanan Oftaş karşısında defansta görev yapan kaptan Zafer ve...

Eskişehirspor'da Ulaş'ın cezalı olması nedeniyle stoper için Zafer'in yanında teknik direktör Işık Bülent Bal , Aydın arasında karar verecek.
Geçtiğimiz hafta oynanan Oftaş karşısında defansta görev yapan kaptan Zafer ve Ulaş oldukça başarılı olurken lider takımın gol ayaklarına geçit vermeyip iyi ikili oluşturdu.
Ancak Oftaş karşısında rakibi ile girdiği mücadele de sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ulaş zorlu Malatya maçında forma giyemeyecek. Eskişehirspor'da teknik direktör Ergin Işık defansta Zafer'in yanında kimi oynatacağını henüz kararlaştıramadı. Aydın ve Bülent Bal arasında tercih yapacak olan Işık futbolcuların hafta boyunca sergileyeceği performansa göre maç günü kararını verecek. Her iki defans oyuncusu da her an oynayacakmış gibi zorlu maça hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.