BUYURUN GÖRÜŞME ODASINA GENEL KURUL İÇİN GERİ SAYIM
Eskişehirspor Yönetimi şehrin seçilmişlerini ziyaret ederek kulübün son durumunu aktaracak.
6 Haziran’da yapılacak olan Eskişehirspor genel kurul için geri sayıma geçilirken güçlü yönetim için de çalışmalar sürüyor.
TEK TEK ZİYARET
Halil ünal başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan ve Emine Nur Günay, CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u tek tek ziyaret edecek.
ŞAHBAZ İçİN DESTEK İSTENECEK
Bu ziyarette Eskişehirspor başkanı Halil ünal kulübün son durumu hakkında da milletvekili ve Belediye başkanlarına brifing verecek. ünal’ın ayrıca şehrin seçilmişlerinden yeni yönetim için hazırlıkta olan ve liste hazırlayan Erdal Şahbaz için destek de bulunacak.
ŞEHRİN AĞABEYLERİ İçİN İFTAR PLANI
öte yandan Eskişehirspor yönetimi Vali özdemir çakacak başta olmak üzere seçilmiş ve atanmışlar ile şehrin oda başkanları eski kulüp başkan ve yöneticileri ile daha öncede Eskişehirspor için ağabeylik yapan isimlere önümüzdeki günlerde tesislerde bir iftar yemeği vermeyi planlıyor. Bu iftarda ‘Eskişehirspor için neler yaparız’ gündemin birinci maddesi olacak.