Dardanel maçı ertelendi

Dardanel maçı ertelendi
Eskişehirspor Süper gençlerinin, lider Çanakkale Dardanel ile yapacağı karşılaşma Futbol federasyon tarafından ertelendi. Maç daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacak.Futbol federasyonu Bursa bölgesinin kulüplerin görüşünü...

Eskişehirspor Süper gençlerinin, lider Çanakkale Dardanel ile yapacağı karşılaşma Futbol federasyon tarafından ertelendi. Maç daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacak.
Futbol federasyonu Bursa bölgesinin kulüplerin görüşünü sormadan emrivaki yaparak Eskişehirspor Süper Gençlerinin 10 Mart 2007 Cumartesi günü oynaması gereken maçını 13 Mart 2007 Salı gününe almasına tepki gösteren Eskişehirspor kulübünün futbol federasyonu nezdinde yaptığı itiraz kabul edildi.
Eskişehirspor'un itirazını haklı bulan Futbol Federasyon maçın daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanması gerektiğini belirterek erteledi. Federasyon aldığı kararı Bursa bölgesi başta olmak üzere ilgili kulüplere faksla iletti.
Eskişehirspor Alt yapı sorumlusu Yüksel Pilgir " Bizi üzen taraf Dardanel maçının Salı gününe alınması kararının nezaket gereği bile olsa sorulmadan emrivaki yapılamasıdır. Bursa bölgesi personeli kulüplerin görüşünü almadan kendi başlarına karar vermişlerdir. Eskişehirspor olarak böylesi emrivakileri kabul etmemiz mümkün değildir. Federasyon gereğini yapmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.