DİEGO'DAN ÖZÜR GELDİ

DİEGO’DAN ÖZÜR GELDİ
Sivas maçında taraftarla tartışan Diego maçtan sonra özür diledi.Sivasspor’un gollerinden sonra taraftarın tepkisi üzerine el kol hareketleri ile karşılık veren Es-Es’in defans oyuncusu Diego maçtan sonra Es-Es TV’ye açıklamalarda...

Sivas maçında taraftarla tartışan Diego maçtan sonra özür diledi.
Sivasspor'un gollerinden sonra taraftarın tepkisi üzerine el kol hareketleri ile karşılık veren Es-Es'in defans oyuncusu Diego maçtan sonra Es-Es TV'ye açıklamalarda bulundu.
"İKİNCİ YARI FELEKAT OLDU"
Diego ikinci yarıda yaşananlar için "Kesinlikle bizim beklediğimiz bir sonuç değildi. Yenilgiden dolayı çok üzgünüm. Kulüp zorlu süreçten geçiyor. Herkes bizden üç puan bekliyordu. Maçın pozitif geçip üç puan alacağımızı düşündük. İkinci yarı felaket oldu. Taraftar arasında tartışma çıktı. Hiç beklemediğimiz şekilde gelişti her şey. Her insan hata yapabildiği gibi bende hata yaptım. Taraftara kötü hareket yaptım. Bildiğim tek şey var ben bu takımda liderim. Beş yıldır buradayım. Kulübü, şehri ve taraftarı çok iyi şekilde tanıyorum. Yediğimiz gollerden sonra taraftarın Sivasspor'u alkışlaması işlerimizi oldukça zorlaştırdı" dedi. 
"LİGDE KALACAĞIZ"
Kesinlikle ligde kalacaklarını belirten Diego "Herkes kendi problemlerini unutup bir konuya kenetlenmeli. Bu konuşmayı yapmayı çok istedim. Herkesin suratına söylemek istiyorum. Kendi kalitemi biliyorum. Takım arkadaşlarımın kalitesini biliyorum. Kesinlikle garanti verebilirim bu takım düşmeyecek. Ligde kalacağız. Bütün zorlukların üstesinden geleceğiz. Taraftar liderlerine istedikleri idmana çağırıyorum. Kendi adıma özür dileceğim. Hangi idmana gelmek istiyorlarsa ya da ilk idmana taraftar liderlerini davet ediyorum. Onlar sorunlarını söyleyecek biz sorunlarımızı söyleyeceğiz. Hepimiz düzgün insanlarız. Birlik beraberlik olmamız gerekiyor. Konuşarak anlaşabiliriz. Benim hareketim doğru değil. Taraftarlardan stadı doldurarak destek olmalarını istiyorum. Üç yıl öncede böyle kötü durumdan geçtik. Taraftar stadı doldurdu ve üstesinden geldik" dedi.
:::

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.