Dilimizde tüy bitti

Dilimizde tüy bitti
Eskişehirspor’un gerek takım savunmasında gerekse ferdi savunma hatalarının her geçen gün artması dikkat çekiyor.Savunması ağır oyunculardan kurulu olmasının yanı sıra genel takım savunmasında ciddi zafiyet bulunan ve bugüne...

Eskişehirspor'un gerek takım savunmasında gerekse ferdi savunma hatalarının her geçen gün artması dikkat çekiyor.
Savunması ağır oyunculardan kurulu olmasının yanı sıra genel takım savunmasında ciddi zafiyet bulunan ve bugüne kadarda gereken tedbirleri alamayan Eskişehirspor rakiplerine bol bol gol ve gol pozisyonu hediye etmeye devam ediyor.
Son Kayseri maçında da kalesinde 3 gol gören ve gerek ferdi gerekse takım savunma hataları doruk noktasına çıkan Eskişehirspor yediği goller kadarda pozisyon verdi. Kazanabileceği maçı veren Eskişehirspor galibiyet serisini de sürdüremeyerek evine eli boş döndü.
Sezon başından bu yana açıkça görülen bu zafiyetlerin giderilmesi yönünde yapılan uyarılara teknik direktör Ersun Yanal ve ekibi tam anlamıyla kulak tıkarken Eskişehirspor'da bol bol pozisyon vermeye devem ediyor ve tedbir alınmadığı takdirde vermeye devam edecek gibi.
Eskişehirspor'un sadece lig değil Uefa maçları da dahil olmak üzere bugüne kadar oynadığı 9 resmi maçtan gol yemeden çıktığı sadece 1 maç bulunuyor.
Gerek takım savunmasında gerekse ferdi savunmalarda artan hatalara gereken tedbir alınmadığı ve rakibe verilen pozisyonlar önlenmediği takdirde Eskişehirspor'un ligin en çok gol yiyen ekibi unvanını eline geçirmesi yakındır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.