DİNAMİK-DO TABANI OLUŞTURDU

DİNAMİK-DO TABANI OLUŞTURDU
Alanönünde bulunan Dinamik do Spor Kulübünde alt yapı oluşurken, geçen hafta farklı bir heyecan vardı. Kick boks kuşak terfi imtihanında sporcular ter döktüler. Velilerin yoğunluğu oldukça dikkat çekerken, başarılı geçen...

Alanönünde bulunan Dinamik do Spor Kulübünde alt yapı oluşurken, geçen hafta farklı bir heyecan vardı. Kick boks kuşak terfi imtihanında sporcular ter döktüler. Velilerin yoğunluğu oldukça dikkat çekerken, başarılı geçen kuşak terfi imtihanında sporcular emeklerinin karşılığını aldılar. Kuşak imtihanında Cenk Aygün'ün sporcularının yaptıkları Aero Kick – müzikal form – kick lıhgt stillerindeki gösterileri nefesleri kesti .
Türkiye kick boks federasyonu milli takım antrenörü (k 1 teknik kurul üyesi ) Erdinç Aygün sporcuların kuşak terfi imtihanına iyi hazırlandıklarını ve başarı ile tamamladıklarını belirterek 'Öncelikle tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Amacımız Eskişehir'e şampiyon sporcular kazandırmak. Kick boksun 7 stilinde yetenekli olanları branşlara ayırarak yetiştirmekteyiz'dedi.
Kick boks'un şiddet sporu olmadığını ifade eden deneyimli çalıştırıcı Erdinç Aygün 'Dünya'da yapılan araştırmalara göre Kıck-Boks en az sakatlanma oranı sahip olan bir spordur. Kick boks'ta Dünya'da belli branşlar arasında 7.ci sıradayız. Sporcularımız her geçen gün kendilerini geliştirmekte. Türkiye'nin her yerinde milli sporcularımız var. Sporcularımız eğitimlerine de çok önem veriyor. Yaklaşık yüzde 95'i üniversiteye gidiyor veya bitirmiş olarak spor hayatlarına devam ediyor' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.