Ediz ile ilgili mesajlar

Ediz ile ilgili mesajlar
Kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu’na takım arkadaşları ve sevenleri baş sağlığı dilerken, Uefa Avrupa Ligi’nde karşılaştığı İskoç St. Johnstone takımı da baş sağlığında...

Kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'na takım arkadaşları ve sevenleri baş sağlığı dilerken, Uefa Avrupa Ligi'nde karşılaştığı İskoç St. Johnstone takımı da baş sağlığında bulundu...
Eskişehirspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı İskoç takımı St. Johnstone resmi facebook hesabından "Temmuz ayında UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaştığımız Eskişehirspor'un iki karşılaşmada da yedek kulübesinde yedek bekleyen Ediz Bahtiyaroğlu'nun dün vefat ettiği haberini öğrendik. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Ediz Bahtiyaroğlu'nun kalp krizi olabileceğini ancak kesin olmadığını söyledi. Oyuncunun ailesine ve Eskişehirspor camiasına baş sağlığı dileriz" yayınladı.
Öte yandan erken yaşta aramızdan ayrılan Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun takım arkadaşları, sevenleri ve futbol dünyasından ünlü isimler baş sağlığı dileğinde bulundu.
Samsunsporlu futbolcu Adem Sarı
Hakkın rahmetine kavuşan canim kardeşim Ediz'e yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Yeri nur, mekanı cennet olsun. Cennet suyu ruhuna islesin, toprağı bol ruhu huzurlu olsun. Başımız sağ olsun"
Elazığspor kaleci antrenörü Murat Göksu
"Değerli kardeşim Ediz Bahtiyaroğlu'nun evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinden büyük üzüntü duydum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, Eskişehirspor Kulübüne ve futbol camiasına başsağlığı diliyorum"
Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz
"Çok genç yaşta aramızdan ayrıldın Ediz, Allah rahmet eylesin. Toprağın bol, mekanın cennet olsun"
Eskişehirsporlu futbolcu Serdar Dursun
"Hiç beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılan Ediz ağabey seni hiç unutmayacağız. Mekanın cennet olsun"
Boluspor'da kiralık olarak forma giyen Eskişehirspor'un futbolcusu Abdulaziz Solmaz
"Kardeşimizi son yolculuğuna uğurladık. Mekanın cennet olsun."
Eskişehirspor'un Beşiktaş'a kiralık olarak verdiği Batuhan Karadeniz
"Duyduğum anda kulaklarıma inanamadım. Artık ağlamaktan gözlerime uyku girmiyor. Mekanın cennet olsun kardeşim."
Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk
"Hala böyle bir olayın olduğuna inanamıyorum. "
Eskişehirsporlu futbolcu Veysel Sarı
"Mekanın cennet olsun Ediz Bahtiyaroğlu nur içinde yat güzel insan"
Eskişehirsporlu futbolcu Erkan Zengin
"Nasıl oldu hala inanamıyorum. Kardeşim mekanın cennet olsun. Karakterin ve kişiliğinle herkese örnek olsun. Toprağın bol olsun."
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'un altyapı kaleci antrenörü olarak görev ve şu an Erzincan Refahiyespor Kaleci antrenörü Erdal Albayrak
" Türk futbolunun ve Eskişehirspor'un erken kaybettiği, kişiliğiyle futbolculuğuyla örnek olan kardeşim Ediz. Ailene, arkadaşlarına ve seni tanıyan herkese Allah'tan sabır diliyorum. Bütün güzellikler seninle olsun. Toprağın bol olsun, mekanın cennet olsun kardeşim"
Eskişehirsporlu futbolcu Burhan Eşer
"Kardeşim çok çok erken ayrıldın aramızdan. Örnek bir insandın. Seni hiç unutmayacağım. Toprağın bol olsun. Türk futbolunun başı sağ olsun "
Elazığsporlu futbolcu Bülent Ertuğrul
"Bahtiyaroğlu ailesinin Eskişehirspor'un ve Türk futbolunun başı sağ olsun. Seni bu kadar erken kaybettiğimiz için çok üzgünüz kardeşim Allah rahmet eylesin unutulmayacaksın..."
Eskişehirspor Stat Müdürü Tarık Uslu
"Aramızdan çok genç yaşata ayrılan kardeşimiz Edizimiz için arayan tüm futbol camiası ve kulüp çalışanlarının taziyeleri için ALLAH razı olsun. Yüce rabbim başka acılar göstermesin. Allah Ailesine sabır ve uzun ömür versin. Toprağın bol olsun kardeşim"
Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal
"Allah'ım çok sevdiğimiz abimizi bizden aldın, bizi çok üzdün ve ağlattın, dualarımızı kabul eyle ve mekanını cennet eyle !!! _"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.