En büyük Akarbaşı ESBAK

En büyük Akarbaşı ESBAK
24. İstikbal Halı Saha Turnuvası önceki akşam oynanan final maçının ardından görkemli bir ödül töreni ile sona erdi. Planet Halı Sahası’nda oynanan final maçında Akarbaşı Esbak İstanbul Çanta ve Spor Evi’ni ilk yarısı...

24. İstikbal Halı Saha Turnuvası önceki akşam oynanan final maçının ardından görkemli bir ödül töreni ile sona erdi.
Planet Halı Sahası'nda oynanan final maçında Akarbaşı Esbak İstanbul Çanta ve Spor Evi'ni ilk yarısı 4-2 biten maçın 2. yarısında 8-3'lük skorla galip ayrılarak İstikbal Halı Saha Turnuvası şampiyonu oldu. Final maçının ardından yapılan ödül töreninde şampiyon olan takıma kupasını ödül törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen verirken turnuvada mücadele eden sporcuları kutladı. Final karşılaşmasında başarıyla mücadele etmesine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılan İstanbul Çanta ve Spor Evi'ne 2.lik kupasını ise EASKF Başkanı İsmet Ertuğrul takdim etti.
Turnuvada en centilmen takım olan Gazi Gençlik takımına kupasını İstikbal Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Taşkın verirken centilmen olan Gazi Gençlik takımının oyuncularına Emek İletişim sahibi Tekin Büyükkaya sporcu başına kontürlü hat hediye etti. Turnuvada gol kralı olan Ar Yemek'ten Ömer Karaçay'ın ödülünü Kırmızıtoprak görevlisi Süleyman Yaman alırken turnuvanın en az gol yiyen kalecisi Es Güvenlik'ten Gökhan Güleç, en centilmen sporcu ise Anadolu Has'tan Ramazan Bayırcı oldu.
Turnuvada şampiyon olan Akarbaşı Esbak takımına turnuvanın sponsorlarından Estap yönetim kurulu başkanı Göral Çatak bir takım forma hediye etti. Karşılaşmalarda büyük emek harcayan ve ter döken hakemlere İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Yapaklar hediyelerini takdim etti. Böylece bir İstikbal Halı Saha Turnuvası sona ererken müsabakaların centilmence geçmesi herkesi sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.