ERDOĞAN'DAN SPONSOR MÜJDESİ
Eskişehirspor’da sportif direktör İzzet Erdoğan isim sponsorluğu konusunda dün İstanbul’da görüşmeyi yapıp, Twitter hesabından müjdeyi verdi.
Maddi kaynak arayışını sürdüren Eskişehirspor isim sponsorluğu, Stat ismi ve reklamlar için arayışını sürdürüyor.
İLK GöRüŞME OLUMLU
Dün İstanbul’da isim sponsorluğu için görüşme yapan Eskişehirspor sportif direktörü İzzet Erdoğan görüşmenin ardından Twitter hesabından “Bugünkü sponsor görüşmem hayırlı geçmiş olup, Eskişehirspor’umuza hayırlı olur inş” diyerek taraftara müjdeyi verdi.
Erdoğan “İlk görüşme olumlu geçti. Cumartesi günü de Eskişehir’e gelip maçı izleyecekler. Ardından da başkanımız ile son görüşme yapılacak” dedi.
Erdoğan ayrıca reklam anlaması için görüşme yapılan Bilyoner.com'da yetkililerinin de birkaç içinde Eskişehir’e geleceğinin belirtti.