ERK’da gurur var

ERK’da gurur var
8’inci Turkish Open WAKO Kick-Boks Dünya Kupası geçtiğimiz günlerde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Fuar Alanı’nda gerçekleşti.

40 ülkeden 5 bin sporcunun yarıştığı Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası’nda ilimizden de 71 sporcu ter döktü. Şampiyonaya 7 sporcusu ile katılım sağlayan Eskişehir ERK Spor Kulübü’nün 5 sporcusu da aldıkları başarılı sonuçlarla gurur kaynağımız oldular.

Antrenör Bülent Uysal nezaretinde Ringe çıkan sporcularımızdan Rabia Karagöz 48 kg Büyükler Ful contakta gümüş madalyanın sahibi olurken, Melis Mandıracı da 48 kg Büyükler Low kick’te bronz madalya kazanma başarısı gösterdi. Gençler 67 kg da Ayberk Selvi ise Low kick’te üçüncülüğü elde ederken, Yıldızlar da da Ömer Faruk Turan 57 kg Kick Light’ta üçüncü ve Eslen Naz Akkuş’ta 42 kg Kick Light’ta yine üçüncü olarak şeref kürsüne çıktı. Eskişehir ERK Spor Kulübü olarak başarılı bir turnuva geçirmenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden antrenör Uysal, bundan sonraki hedeflerinin Temmuz ayında ki şampiyonaya daha sıkı hazırlanarak Eskişehir’e daha çok madalya ile dönmek olacağını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.