ES-ES AVRUPA'DA YENİLMİYOR

ES-ES AVRUPA’DA YENİLMİYOR
Yıllar sonra katıldığı Avrupa kupalarında 3 maç oynayan ve 1 galibiyet 2 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler bu sonuçlarla Türkiye’nin Avrupa kupalarındaki puanını da yükseltmiş oldu. Yıllar sonra Avrupa kupalarına katılan...

Yıllar sonra katıldığı Avrupa kupalarında 3 maç oynayan ve 1 galibiyet 2 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler bu sonuçlarla Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki puanını da yükseltmiş oldu.
Yıllar sonra Avrupa kupalarına katılan Kırmızı Şimşekler oynadğı 3 maçta da yenilgi yüzü görmedi.
Beşiktaş'ın cezası nedeniyle yıllar sonra Avrupa kupalarına katılan Kırmızı Şimşekler UEFA 2. turunda İskoç ekibi St. Johnstone eşleşmişti. Rakibini Eskişehir'de 2-0 mağlup eden ve rövanş maçında da İskoçya'da 1-1 kalarak tur atlayan Kırmızı Şimşekler Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda da Fransa'nın güçlü takımı Marsilya ile eşleşti.
Güçlü rakibi karşısında ilk maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Eskişehirspor yenilgisizliğini sürdürürken, tur için iddiasına da devam ettirdi. Yıllar sonra katıldığı Avrupa kupalarında 3 maç oynayan ve 1 galibiyet 2 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler bu sonuçlarla Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki puanını da yükseltmiş oldu.
ESKİŞEHİRSPOR NASIL TUR ATLAR?
Atatürk Stadı'nda Marsilya ile 1-1 berabere kalan Eskişehirspor 9 Ağustos'ta Fransa'da oynanacak rövanş maçında tur atlayabilmesi için rakibini öncelikle yenmesi gerek. 0-0'lık sonuçta Marsilya tur atlayacak, 1-1'de maç uzayacak, 2-2 ve daha gollü beraberliklerde sevinen Kırmızı Şimşekler olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.