Es-Es başını derde soktu

Es-Es başını derde soktu
Ligde tam rahatlayacağı dönemde Orduspor’ a yenilen Eskişehirspor başını derde soktu. Mardin galibiyeti ile ateş hattından uzaklaşan aradaki puan farkını açan Eskişehirspor, üst üste çıkacağı iki deplasman maçı öncesinde...

Ligde tam rahatlayacağı dönemde Orduspor' a yenilen Eskişehirspor başını derde soktu. Mardin galibiyeti ile ateş hattından uzaklaşan aradaki puan farkını açan Eskişehirspor, üst üste çıkacağı iki deplasman maçı öncesinde büyük moral ve avantaj sağlamıştı. Ancak kırmızı şimşekler Karadeniz seferinde alacağı bir puanla bile tamamen rahatlama ve düzlüğü çıkma fırsatını aldığı ağır yenilgi ile kaçırdı.
Hakemin kötü yönetiminin yanında rakibi karşısında etkili olamayan ve pozisyon üretmekte yine zorlanan Eskişehirspor haftayı puansız kapatarak uzaklaşma fırsatı bulduğu ateş hattına yine dönme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
Bu hafta Uşakspor ile deplasmanda mücadele edecek olan Eskişehirspor tehlikenin daha da büyümemesi için puan kaybetmemesi gerekiyor. Ev sahibi Uşakspor' un ise ikinci yarıda istim üzerinde olması ve her maçının bol gollü geçmesi Eskişehirspor için önemli bir uyarı niteliği taşıyor. Ordu yenilgisi ile durup dururken dertsiz başını derde sokan Kırmızı şimşekler Uşak maçından puan alamadığı taktirde kendine ateş hattının yakınında bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.