Eskişehirspor camiası endişeli! Yönetimden özel görüşme...

Eskişehirspor camiası endişeli! Yönetimden özel görüşme...
Sincan Belediye beraberliğinin ardından camiada oluşan karamsarlığın ardından Eskişehirspor yönetimi Kaynaşlı maçı öncesinde futbolcuları uyarılarda bulundu.

İkinci yarını ilk deplasman maçında Sincan Belediyespor karşısında oynanan kötü futbol ve yaşanan puan kaybının ardından şampiyonluk yolunda rakibi Polatlı’yı zirveye ortak eden Eskişehirspor’da alınan sonuç herkesi üzdü. Camia bir anda endişeye kapıldı. Sahada gösterilen kötü performans ise camiayı endişelendirdi.

TEK TEK GÖRÜŞME

Kötü futbol karşısında Eskişehirspor yönetimi Kaynaşlı Belediyespor maçı öncesinde futbolcularla birebir ve gruplar halinde toplantılar yaparak uyarılarda bulunuyor. Başkan Erkan Koca’nın teknik heyet başta olmak üzere oyuncular ile de tek tek görüşme yaptığı öğrenildi. Yönetim takımı bir taraftan da Pazar günü oynanacak olan Kaynaşlı maçına hazırlıyor.

SERİ PEŞİNDELER

Artık kayba tahammülü olmayan siyah-kırmızılı ekip Kaynaşlı maçı ile birlikte ligde yeniden seri galibiyetler almak istiyor. Bu konuda futbolcularda kendilerine güvenenleri mahcup etmek istemiyor. Es-Es öncelikle taraftarının da desteği ile Pazar günü ligde çıkış içinde olan Kaynaşlı ekibini devirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum