Es-Es golü unuttu

Es-Es golü unuttu
Eskişehirspor’da defans yırtınıyor, forvet ise yatıyor. Kırmızı siyahlılar golü ve galibiyeti unuttu.Lige iyi başlamasına rağmen devamını getiremeyen ve daha sonrada kadro ile teknik adam değişikliklerine rağmen bir türlü...

Eskişehirspor'da defans yırtınıyor, forvet ise yatıyor. Kırmızı siyahlılar golü ve galibiyeti unuttu.
Lige iyi başlamasına rağmen devamını getiremeyen ve daha sonrada kadro ile teknik adam değişikliklerine rağmen bir türlü toparlayamayan Eskişehirspor galibiyete hasret gitmeye başladı. Ligin iyice zorlaştığı bir dönemde galibiyete adeta unutan Eskişehirspor'da en çok terleyen futbolcuların başında kaleciler ve defans elemanları geliyor.
Rakip atakları durdurmak için büyük çaba gösteren defans elemanları ve kaleciler alınan puanlarda pay sahibi olurken, forvet elemanları ise tam bir suskunluk içinde. Özellikle gol umudu olarak alınan Ali Bayraktar ve Bülent'in siftahı bulunmazken, Mahmut, Mehmet Al ve İshak' da ikinci yarıdaki sekiz maçta gol atmadı.
Gol pozisyonu da üretmekte zorlanan Eskişehirspor forvet elemanlarının beceriksizliği sonucu az sayıdaki pozisyonu da gole çeviremiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.