Es-Es moral hocası oldu

Es-Es moral hocası oldu
Eskişehirspor, ligde sıkıntılı günler geçiren takımların moral hocasına döndü.Eskişehirspor bu sezon ligde zor günler geçiren hatta lige daha ilk yarıda hedeflerinden havlu atmasına ramak kalan takımlarla yaptığı maçlarda...

Eskişehirspor, ligde sıkıntılı günler geçiren takımların moral hocasına döndü.
Eskişehirspor bu sezon ligde zor günler geçiren hatta lige daha ilk yarıda hedeflerinden havlu atmasına ramak kalan takımlarla yaptığı maçlarda verdiği puanlarla can verdi. Kırmızı siyahlı ekip bunun ilk örneğini Beşiktaş maçında yaşadı. Taraftarı ile ters düşen, yönetime ve futbolculara tepkilerin yoğunlaştığı Beşiktaş'ın süper moral bozukluğu içinde olduğu bu dönemde Eskişehirspor hediye ettiği bir golle yenilerek toparlanmasına ve şampiyonluk yarışına girmesine etkili oldu.
Yine karışan ve takım içinde sorunlarla boğuşan Ankaragücü çok kötü olduğu ve moral bozukluğu içinde geldiği Eskişehir''den bir puan sökerek moral bulurken, aynı şekilde yönetiminden teknik adamına ve futbolcusuna kadar herkesin çöküş içinde olduğu Trabzon önüne gelene yenilirken Eskişehirspor ise yenilerek moral takviyesinde bulundu. Son olarak da can derdindeki Sivasspor' a ligde tutunma mücadelesinde havlu atma noktasında olduğu bir dönemde yenilen Eskişehirspor rakibinin umutlarını arttırdı.
Sıkıntılı takımların adeta moral hocası konumuna gelen Kırmızı şimşeklerin bu alışkanlığı geçtiğimiz sezondan geliyor. Geçtiğimiz sezonda herkesin yendiği takımlara puan vermişti. Bu alışkanlığı bu sezonda sürdüren Eskişehirspor şu anada kadar dört takıma moral verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.