ES-ES U16'LARI YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ
Ankaragücü ile 3 ayrı yaş kategorisinde oynanan müsabakalarda tek galibiyet evinde oynayan U16 takımımızdan geldi. Selman’ın ikinci yarıda attığı golle rakibini 1-0 yenen ekibimiz 5’te 5 yaptı. Başkent’te sahaya çıkan ekiplerimizden U14’ler 1-0, U15’ler ise 2-0 mağlup oldu.
Başkentte Puan Yok!
Spor Toto Akademi Gelişim liginde bu hafta rakibimiz İç Anadolu Bölgesinin her yaş kategorisinde iddialı olan ekibi Ankaragücü’ydü. Ankara’da sahaya çıkan U14 takımımız rakibine bitime 5 dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup oldu. Yasin Söğüt’ün öğrencilerinin 3 topu da direkten döndü.
Bu haftaya kadar 4’te 4 yapan Murat Kola’nın U15 takımı ise her iki yarıda yediği gollerle Ankaragücü’ne 2-0 mağlup olurken, bu sezon ki ilk yenilgisini aldı.
Taraftar Desteğiyle
Vali Hanefi Demirkol tesislerinde Ankaragücü’nü ağırlayan Eskişehirspor U16 takımımız taraftarının da desteğiyle çok değerli bir galibiyet aldı. Rakibin sert futboluna rağmen yılmayan Aytaç Hokkaömeroğlu’nun öğrencileri çok değerli 3 puanı Selman’ın golüyle alarak ligde 5’te 5 yaptı.
A Takım Oyuncuları İzledi
U16 takımının Ankaragücü ile oynadığı müsabakayı A takım oyuncuları da izledi. U16 takımının kaptanı Metehan’ın ağabeyi Bedirhan başta olmak üzere, İbrahim Halil öner, Cemali Sertel, Mehmet Feyzi Yıldırım, Mevlüt çelik de takip etti.