ES-ES'DE GÜÇ GÖSTERİSİ

ES-ES’DE GÜÇ GÖSTERİSİ
Es-Es’de zorlu Ankaragücü maçı öncesinde taraftar, futbolcu, yönetici ve teknik adamlar bir araya gelip, güç gösterisi yaptı.Maddi olarak sıkıntılı günler geçiren Eskişehirspor’da takımın her zaman yanında olan taraftarlar...

Es-Es’de zorlu Ankaragücü maçı öncesinde taraftar, futbolcu, yönetici ve teknik adamlar bir araya gelip, güç gösterisi yaptı.


Maddi olarak sıkıntılı günler geçiren Eskişehirspor’da takımın her zaman yanında olan taraftarlar hiçbir işi adamı ve siyasilerin yapamadığını yapıp dün de oyuncu ve teknik adamlar ile bir araya geldi.


YöNETİCİLERDE KATILDI.


Birsen Kebap’da taraftar temsilcilerini ev sahipliği yemeğe Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Ersin Tekgöz, Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Murat Yıldız, Teknik Direktör Yücel ildiz, Yardımcı Antrenör Metin İlhan, futbolcular Erkan Zengin,Hürriyet, Kaan Kanak, Uğur İnceman,Bilal Aziz özer, Hasan Hüseyin Acar, Hasan Ayaroğlu katıldı.


İLDİZ “TARAFTARA TEŞEKKüR EDİYORUM”


İlk olarak söz alan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Zor günlerde çok iyi destekliyorsunuz. Takım da buna cevap vermeye başladı. Gerek sahada gerekse alınan neticeler açısından. Şunun sözünü verebilirim. Sonuna kadar bu oyuncu arkadaşların en iyi mücadeleyi verecekler. Bu mücadele, birlik ve beraberlik de aynı şekilde başarıyı getirecektir. Kulübün içinde bulunduğu darboğazla ilgili yönetici arkadaşlarımız çalışıyor. O konuda yardımcı olması gereken kim varsa kurum, kuruluş bize de katkıda bulunmuş olurlar. Kulübün lokomotifi teknik ekip ve futbolcular bu oyuncuların sahada verdiği mücadele kulübün önünü açacaktır. O nedenle bu oyunculara iyi bakılması gerekiyor” dedi.


 “BU LİGİN üSTüNDEYİZ”


Eskişehirspor Taraftarlar Birliği başkanı  Murat Diri ise birlik beraberliğin öneminden bahsederek şunları söyledi; "Davetimizi kırmayıp geldiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik havasının artarak gitmesi şehrimize de örnek olacaktır. Bizler bu ligin üstünde bir kadro, taraftar ve camiayız. Ancak şehir son aylarda takımın yaşadığı sıkıntılara çok duyarsız.  Teknik heyet ve sizle de bunu hissediyorsunuz. Bizler Avrupa’da mücadele etmeyi hak eden bir camia olduğumuzu düşünüyoruz. Umarım bu birlik beraberlik ortamı artarak gider. Şehrimizin ileri gelenleri de bir araya gelir ve o özlediğimiz mutlu günleri hep beraber yakalarız" dedi.


“ARTIK HAREKET BEKLİYORUZ”


Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı ve Genel Sekreteri Ersin Tekgöz ise “Bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu şehrin bu kadar duyarsız kalmasına anlam veremiyoruz. önümüzde Ankaragücü ve sonrasında Balıkesir maçı var. İki maçtan 6 puan alınca kimsenin de duyarsız kalacağını sanmıyorum. Biz puanları toplayacağız. Destek gelecektir” dedi.


ERKAN ZENGİN “BİZ çIKIP SAHADA KONUŞACAĞIZ”


Kaptan Erkan Zengin de yemekte takım arkadaşları adına kısa bir konuşma yaparak “Ben çok teşekkür ederim. Böyle bir organizasyondan dolayı… Bu saatten sonra konuşmaya gerek yok. Biz çıkıp sahada konuşacağız” açıklamasını yaptı.


“BİZ MİSAFİR ETMEK İSTERDİK”


 öte yandan Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Murat Yıldız “Ankara Emniyetinden telefon aldık. Ankaragücü yönetimiyle ilgili sanki gelişlerin tehlike arz edeceği tarzında açıklamalar olmuş. Kesinlikle öyle bir şey yok. Biz  Ankaragücü taraftarını da burada misafir etmek isterdik. Ama maalesef ki Türkiye’nin şu anki durumundan ötürü bu çok mümkün gözükmüyor. Onlar bizim misafirimiz onları her zaman bekleriz” dedi.