Es-Es'de topbaşı

Es-Es’de topbaşı
Eskişehirspor, başkent deplasmanında lider Oftaş ile yapacağı zorlu maçın hazırlıklarına moralsiz başladı. Evindeki Karşıyaka maçında berabere kalarak 1 puana şükreden Eskişehirspor , Pazar günü deplasmanda oynayacağı...

Eskişehirspor, başkent deplasmanında lider Oftaş ile yapacağı zorlu maçın hazırlıklarına moralsiz başladı. Evindeki Karşıyaka maçında berabere kalarak 1 puana şükreden Eskişehirspor , Pazar günü deplasmanda oynayacağı Oftaş maçının hazırlıklarına dün tesislerde top başı yaparak başladı.
Çıkan olaylar ve bir puanı zor kurtarmanın havası ile haftanın ilk çalışmasına moralsiz çıkan kırmızı şimşekler düz koşu, depar ve kültür fizik ağırlıklı çalışma yaptı.
Teknik direktör Ergin Işık gözetiminde yapılan haftanın ilk çalışmasında ağızları bıçak açmazken kırmızı şimşekler bugünden itibaren taktik çalışmaya geçecek. Son çalışmasını Cuma günü yapacak olan Eskişehirspor Cumartesi günü başkente hareket edecek.
Zorlu maçların başlayacak olması nedeni ile Eskişehirspor yönetimi futbolcularla toplantı yaparak bu zorlu dönemden en az kayıpla çıkılması konusunda uyarıda bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.