Es-Es'e veda ettiler

Es-Es'e veda ettiler
Eskişehirspor’dan ayrılan Sergen Şakirler ve Hayrettin Cengiz veda mesajı yayınladı.

Eskişehirspor’dan ayrılan Sergen Şakirler ve Hayrettin Cengiz kişisel sosyal medya hesaplarından veda mesajı yayınladı.

Sergen Şakirler mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Büyük ve köklü kulüpte unutulmaz bir sezon geçirdim. Siyah-kırmızılı formayı giydiğim ilk andan son güne kadar bu formanın ağırlığını hissettim ve şanlı Eskişehirspor’un şampiyonluğu için ter döktüm. Elimden gelenin fazlasını yaptım fakat başaramadık. Sonu istediğimiz gibi olmasa da futbol hayatım boyunca hatırlayacağım anlar yaşadık. Buradan büyük tecrübeler ile ayrılıyorum

"TEŞEKKÜR EDERİM"

Transferimde emeği olan başkanımıza ve yönetimimize, üstümde emeği olan antrenörlerime, takım için çalışan tüm kulüp personelimize ve aynı amaç için ter döktüğüm futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim.Ve teşekkürlerin en büyüğü tabii ki her şeyin en iyisini hak eden büyük Eskişehirspor taraftarına. Sevildiğimi tüm şehirde hissettim. Bana verdiğiniz destekler için teşekkür ederim, Eskişehirspor formasıyla sizler için oynamak benim için onurdu. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun!"

Takımdan ayrılan ve Mardin takımı ile anlaşan Hayrettin Cengiz ise mesajında şunları söyledi:

“Futbol hayatım boyunca geçirdiğim en özel sezondu. Eskişehirspor gibi büyük bir camiada oynama fırsatı yakaladım. Keşke sezon sonunu şampiyonlukla taçlandırabilseydik ama olmadı. Bu zamana kadar desteğini esirgemeyen büyük Eskişehirspor taraftarına, başkandan daha çok abi gibi davranan Erkan başkanıma, tüm yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Eskişehirspor formasını terletmek benim için büyük bir onurdu bir gün bu büyük takımın formasını tekrar giymek dileğiyle."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.