Es-Es'in kolu kanadı kırık

Es-Es’in kolu kanadı kırık
Eskişehirspor’un kolu kanadı kırık. Sakat ve cezalılara Burak Yılmaz’da katıldı.Eskişehirspor’da sakatlıkları devam eden ve ilk yarıyı kapatan Ümit Karan, Mehmet Yılmaz ve Serdar Özbayraktar’ a şimdide Burak Yılmaz katıldı....

Eskişehirspor'un kolu kanadı kırık. Sakat ve cezalılara Burak Yılmaz'da katıldı.
Eskişehirspor'da sakatlıkları devam eden ve ilk yarıyı kapatan Ümit Karan, Mehmet Yılmaz ve Serdar Özbayraktar' a şimdide Burak Yılmaz katıldı. Fenerbahçe maçından sonra iki ayak adalesinde ağrı hisseden orta saha elemanı dün Ankara'ya giderek doktor kontrolünden geçti.
Emarı çekilen Burak Yılmaz'a doktorlar tarafından kesin istirahat verildi. Burak Yılmaz Pazar günkü Sivas deplasman maçında forma giyemeyecek. Burak Diyarbakır maçına hazır olacak. Sakatların yanı sıra El Saka ve Doğa'nın kart cezalısı olması nedeniyle kırmızı siyahlı ekip Sivas yolculuğuna altı as futbolcusundan yoksun olarak çıkacak.
Kadrosunda hücuma yönelik yedi futbolcusu bulunan Eskişehirspor sakatlıklar nedeniyle hücum gücünü yüzde atmışını yitirmiş durumda. Adeta kolu kanadı kırık duruma gelen Eskişehirspor' tüm bu eksiklere rağmen Sivas'a galibiyet için gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.