ES-ES'TE BATUHAN BİLMECESİ

ES-ES’TE BATUHAN BİLMECESİ
Eskişehirspor’da kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz’in işi adeta bilmeceye döndü. Daha kadro dışı kalır kalmaz bir çok takımın gündemine gelen Batuhan’ın adı en son olarak da Fenerbahçe ile anılmaya başlandı.Ancak...

Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz'in işi adeta bilmeceye döndü. Daha kadro dışı kalır kalmaz bir çok takımın gündemine gelen Batuhan'ın adı en son olarak da Fenerbahçe ile anılmaya başlandı.Ancak yıldız futbolcunun sözleşmesinde, "Beşiktaş dışında bir takımla anlaşırsa, 5 milyon Euro ödenir" takımlara sıkıntı yaşatıyor.
Teknik direktörü Ersun Yanal ile yaşadığı sorunun ardından, genç golcünün ismi İstanbul kulüpleriyle anılmaya başlanmıştı. Ancak Fenerbahçe ile Galatasaray'ın bu transferi bitirmesi neredeyse imkansız gibi görünüyor. Çünkü Batuhan, Eskişehirspor'a giderken Beşiktaş ile yapılan anlaşmada şöyle bir madde bulunuyordu: Oyuncu Fenerbahçe ya da Galatasaray'a giderse, Eskişehir 5 milyon Euro öder... Bu nedenle, Batuhan'ın İstanbul'da geleceği tek kulüp olarak Beşiktaş öne çıkıyor. Teknik direktör Samet Aybaba'nın Batuhan konusunda nasıl bir yaklaşımda bulunacağı merakla bekleniyor. Hücum hattını güçlendirmek için yoğun bir transfer çalışması içerisindeki Beşiktaş'ta, altyapısından yetişen yıldızı Batuhan Karadeniz'in kararı da önemli.
Eskişehirspor'da Batuhan sorunu adeta bilmeceye dönerken, golcü oyuncu da bir ana önce gidiceği takımı sabırsızlıkla bekliyor. Trabzonspor'da Batuhan için şimdilik beklemeye geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.