Es-Es'te şok gelişme

Es-Es’te şok gelişme
Eskişehirspor’da şok gelişme. Nebi Hatipoğlu başkanlığın bırakıyor, yeni başkan adayı Rıdvan Çakırgöz. Gazetemize özel olarak konuşan Çakırgöz “ Arkadaşlarımın isteği ile adayım” dedi.Eskişehirspor’un tek golle...

Eskişehirspor'da şok gelişme. Nebi Hatipoğlu başkanlığın bırakıyor, yeni başkan adayı Rıdvan Çakırgöz. Gazetemize özel olarak konuşan Çakırgöz " Arkadaşlarımın isteği ile adayım" dedi.Eskişehirspor'un tek golle kazandığı ve ligde kalmayı matematiksel olarak garantilediği Elazığ maçından sonra yönetimde de deprem yaşandı. Bir süredir yönetim içinde yaşanan tartışmalar dün Elazığ maçından sonra yapılan acil toplantıda devam etti. Yapılan toplantıda yönetim kurulundan kongreye gitme kararı çıktı.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre dün yapılan toplantıda Başkan Nebi Hatipoğlu ile yöneticilerin hesap konusundaki anlaşmazlıkları tartışmalara neden oldu. Başkan Hatipoğlu' nun " 2 trilyon alacağımı karşılayın bırakayım. Adayınız var mı?" demesi üzerine yöneticiler aday çıkartırız cevabını verdiler.
Daha sonra yapılan görüşmelerde mali konulardaki Pazarlık anlaşma noktasına doğru yaklaşırken yönetim kurulu kongre gitme kararı aldı. Yönetim kurulunun kongrenin tarihini bu hafta içinde belirlemesi bekleniyor.
Son gelişmeler üzerine başkanlık için isminin geçtiğini öğrendiğimiz ve aradığımız yönetici Rıdvan Çakırgöz şunları söyledi. " Evet genel kurula gidiyoruz. Aslında gitmeden kendi aramızda olayı çözümlemek istedik ancak hukuksal olarak olmuyor. Bu nedenle kongreye gitmemiz gerekti. Bende yönetici arkadaşlarımın isteği ile başkan adayıyım. Nebi Hatipoğlu ile görüşmelerimizi sürdürecek mali sorunları çözümleyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.