Eskişehir'de okulların şampiyonluk sevinci

Eskişehir'de okulların şampiyonluk sevinci
 Muhabir
Erkeklerde Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi, Kızlarda ise Şehit Münir Yıldızak ÇPAL rakipleri önünde şampiyonluk sevincini yaşadılar.

Okul Sporları Genç Kız-Erkek Futsal B Kategorisi müsabakalarında kupalar sahiplerini buldu. Porsuk Spor Salonu’nda çekişmeli geçen mücadeleler sonunda Erkekler de Ş.Mehmet Şengül Fen Lisesi, Kızlarda ise Şehit Münir Yıldızak ÇPAL rakipleri önünde şampiyonluk sevincini yaşadılar.

Turnuvada ilk final heyecanı Erkeklerde yaşandı. Ş. Mehmet Şengül Fen Lisesi, normal süresi 1-1 biten finalde Eğitimciler Spor Lisesi’ni penaltı atışların da 3-2 yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Üçüncülüğü de OSB MTAL’i 2-0 mağlup eden Turgut Reis MTAL elde etti.

Kızlarda ise şampiyonluğa ise Şehit Münir Yıldızak ÇPAL ulaşırken, 19 Mayıs AL ikinci, Özel Yesevi AL üçüncü ve H.Ahmed Yesevi AL’de dördüncü olma başarısı gösterdi. Düzenlenen törenle birlikte de dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Spor İl Müdürü Osman Ercan takdim etti. Kupalarını alan ekipler büyük coşku ve sevinç yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.