Eskişehirspor altyapısında 5 ekibin maçı var

Eskişehirspor altyapısında 5 ekibin maçı var
 Muhabir
Eskişehirspor altyapı ekipleri yine yoğun bir hafta geçirecek. 5 ayrı lig maratonunda mücadele eden ekipler iç sahada ve deplasmanda galibiyet arayacaklar.

Ligde son 5 haftadır kaybetmeyen ve 2 galibiyet, 3 beraberlik alan Eskişehirspor U-19 takımı Elit B Liginde yarın sahasında Pendikspor’u konuk edecek. Evinde oynayacağı bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak isteyen Genç Şimşekler kaybetmeme devamlılığını sürdürmek istiyor. Yarın Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanacak zorlu karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

U17’LER KARACABEY’DE

Bölgesel Gelişim U-17 Liginde yer alan Eskişehirspor bu haftayı deplasmanda geçirecek. Yarın deplasmanda Karacabey Belediyespor’a konuk olacak olan Es Es U-17 takımı deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyor. Zorlu karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

U16’LAR ÇIKIŞ ARIYOR

Gelişim U-16 Liginde mücadele eden Eskişehirspor U-16 takımı Pazar günü sahasında liginde güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’u konuk edecek. Taraftarları önünde oynayacağı karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmak isteyen Es Es U-16 takımının zorlu mücadelesi saat 15.00’te başlayacak.

U15’LER ÖZEN’Lİ

Önceki gün yeni antrenörü İbrahim Özen ile çalışmalarına başlayan Eskişehirspor U-15 takımı ise yeni antrenörü ile Pazar günü ilk maçına çıkacak. Yeni kan değişimi ile iyi bir çıkış yakalamak isteyen Eskişehirspor U-15 takımı evinde konuk edeceği Bursaspor’u mağlup etmek istiyor. Zorlu karşılaşma Pazar günü saat 13.00’te oynanacak.

U14’LER PLAY-OFF AŞKINA

Gelişim U-14 Liginde bu sezon beklentileri karşılayamayan, ancak geçen hafta lig liderini mağlup ederek güzel bir galibiyete imza atan Es-Es U-14 takımı deplasmanda Balıkesirspor’a konuk olacak. Pazar saat 15.00’da başlayacak mücadelede Minik Şimşekler deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.