Eskişehirspor Genel Kurulu'nda dikkat çeken eksiklik

Eskişehirspor Genel Kurulu'nda dikkat çeken eksiklik
Eskişehirspor'da dün yapılması planlanan Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. 680 delegeden sadece 26 kongre üyesi katılım sağladı. Kongre 2 Haziran’da gerçekleşecek.

Eskişehirspor'da Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 2 Haziran Pazar gününe ertelendi. Kongre salonuna 680 delegeden sadece 26 kongre üyesi katılım sağladı. 341 üyenin salona gelerek imza atması gerekiyordu. 2 Haziran'da yeterli çoğunluk aranmayacak.

GENEL KURULDA YÖNETİMDEN KİMSE YOKTU

Öte yandan dün Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılması beklenen genel kurula 26 delegenin yanı sıra güvenlik güçleri de ilgi gösterdi. Genel kurul salonuna hiçbir yöneticinin gelmemesi de dikkat çekti.

SİTEDEN AÇIKLAMA

Eskişehirspor resmi sitesinden ise kongre ile ilgili “26.05.24 günü yapılması planlanan Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantılarımız tüzüğümüz gereği yasal çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 02.06.24 tarihine ertelenmiştir” paylaşımı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum