Eskişehirspor herkesi üzdü

Eskişehirspor herkesi üzdü
3. ligde de tutunamayarak ligin bitimine 1 maç kala Bölgesel Amatör Lige düşen Eskişehirspor’un bu düşüşü spor camiasını da üzdü. Spor adamları ve eski oyuncular sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile Es-Es için üzüntülerini dile getirdi.

Son yıllardaki düşüşüne devam eden Anadolu Efsanesi 3.ligde de tutunamadı.

Önceki gün Elazığspor’a mağlup olan Eskişehirspor resmen Bölgesel Amatör lige düştü. 58 yıllık çınar Eskişehirspor’un amatör kümeye düşmesi birçok kesimde büyük üzüntü yarattı.

Sosyal medyada gündem olan Eskişehirspor için bir çok paylaşım yapıldı. Es-Es’in eski futbolcularından Alper Potuk, sosyal medya hesabından Eskişehirspor formalı fotoğrafı ile “Toprağa düşene kadar Eskişehirspor’ paylaşımı yaparken, yine eski oyuncularda bir çok paylaşım yaptı.

“ÇOK ÜZÜCÜ BİR TABLO”

Spor spikeri ve yorumcusu Ercan Taner, “Eskişehirspor amatör kümeye düştü. Çok yazık” dedi. Rıdvan Dilmen ise “Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri Eskişehirspor amatör lige düştü. Genç jenerasyon belki bilmez ama Eskişehirspor seyircisi hep vardır. Çok üzücü bir tablo. Geçmişte ayağını yorganına göre uzatmamanın sonucu bunlar” yorumunu yaptı.

Spor yorumcularından Hayri Ülgen ise “Türk futbolunun çınarı ve yetiştirdiği oyuncularla Türk futboluna damga vuran Eskişehirspor Amatör Lige düştü. İnşallah yakın zamanda küllerinden doğar. Bu Türk futbolunu derin yaralamıştır. Bu takımlar Türk futbolunun çınarıdır” ifadelerini paylaştı.

TARAFTARLAR KAHROLDU

Kurulduğu yıldan bu yana deplasman ve iç saha maçlarında her zaman takımının yanında olan Eskişehirspor taraftarı da Elazığspor karşısında alınan farklı yenilgi ve bu maç ile takımın resmen Bölgesel Amatör lige düşmesi sonucu adeta kahroldu. Stadyumdaki taraftar takıma tepki gösterirken bir çok taraftar ise sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile tepkilerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.