Eskişehirsporlu oyuncuları yeni yönetimi bekliyor

Eskişehirsporlu oyuncuları yeni yönetimi bekliyor
Büyük hedefler ile çıkılan yolda Eskişehirspor ne yazık ki yapılan 34 transfere rağmen başarıya ulaşamadı. Ligin sona ermesi ile birlikte siyah-kırmızılı ekipte boşa çıkan oyuncular yeni yönetimi bekliyor.

İlk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Lig'de transfer rekoru kıran Eskişehirspor sezon başında 25 devre arasında ise 9 transfer yaparak 34 transferle rekor kırmıştı. Büyük hedefler ile çıkılan yolda Kırmızı Şimşekler ne yazık ki yapılan transferlere rağmen başarıya ulaşamadı.

SADECE ONLAR VAR

Ankara TKİ karşılaşması ile Eskişehirspor’da kadroya katılan tüm transferler Amatör Ligde sözleşme olmaması nedeniyle takımdan ayrıldılar. Eskişehirspor’da Hasan Alp Altınoluk ve Arda Okumuş’un dışında genç oyuncular kaldı.

ÖNCE KONGRE

Gelen tepkiler ve başarısızlığın ardından Genel Kurul kararı alan Eskişehirspor yönetimi bazı oyuncular ile de ön görüşme yapmıştı. Es-Es’te çoğunluk sağlanır ise 26 Mayıs çoğunluk sağlanamaz ise 2 Haziran’da yapılacak olan Genel kurulda yeni yönetim kurulu belli olacak.

BEKLEMEDELER

Takımdan ayrılan oyuncular da yapılacak olan Genel Kurulun sonucunu beklemeye başladı. Yeni sezonda da şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak olan Eskişehirspor’da, Ulaş Entok ve yönetimiyle birlikte kurulacak yeni kadro öncesinde takımdan ayrılan futbolcularda beklemeye çekildiler.

KALMAK İSTEYENLER VAR

Geçtiğimiz sezon Es-Es formasını giyen ve ortamdan oldukça memnun olan Eskişehirsporlu bazı oyuncuların takımı şampiyon yapmak için bu sezonda kalmak istedikleri öğrenildi. Es-Es için futbolcuların gelen teklifleri de beklemeye aldıkları sızan haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.