Eskişehirspor'un kalbi söküldü

Eskişehirspor'un kalbi söküldü
Eskişehir Futbol Altyapı Derneği, uzun yıllardır Eskişehirspor'a sayısız futbolcu kazandırdı. Siyah Kırmızılı kulübe katkı sağlandı. Ancak artık bu tesislerde futbol eğitimi olmayacak. Eskişehir Futbol Altyapı Derneği Spor Kulübü kapının önüne kondu.

TEPKİLER ÇARE OLMADI

Odunpazarı Belediyesi, 1999 yılında kurulan ve 24 yıl hizmet eden tesisleri ihaleye çıkardı. İhaleyi bir gıda işletmesi kazandı. Tesislerde artık futbol eğitimi olmayacak. Eskişehir’de kulüplerin tesis bulamadığı şu dönemde bir spor tesisinin sonlandırılıp yerine futbol dışında ticari amaçla faaliyet gösterecek olması tepkilere neden olmuştu…

VE KAPATILDI

Yüzlerce çocuk Kanlıkavak bölgesinde bulunan İsmail Arca halı saha tesislerinde eğitim görüyordu. Üstelik yetenekli isimler buradan Eskişehirspor kulübüne gönderiliyordu… Eskişehir Altyapı Spor Kulübü’nden sayısız futbolcu yetişti. 24 yıl aradan sonra spor tesisinin kapanacak olması büyük üzüntü yarattı.

ESKİŞEHİRSPOR’UN KALBİ SÖKÜLDÜ

Bu zamana kadar 270 futbolcunun profesyonel olduğu Eskişehir Futbol Altyapı Derneği Spor Kulübü bugün itibariyle Kanlıkavak tesislerini boşaltmaya başladı. Bu durum veliler tarafından “Eskişehirspor’un kalbi söküldü “şeklinde yorumlandı… 400’den fazla sporcunun eğitim gördüğü tesislerin ticari işletme olarak kullanılacak olması da sporcu velilerini isyan ettirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.