Eskişehirspor’un yeni tesisleri 5 yıldızlı otel gibi

Eskişehirspor’un yeni tesisleri 5 yıldızlı otel gibi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan Eskişehirspor Altyapı tesislerinin 5 yıldızlı otel konseptinde. Ayrıca mevcut halı sahanın yenilendiği ve 2 yeni halı sahanın da yapıldığı tesisler Kasım ayında teslim alınacak.

SÖZ ÜZERİNE

Dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Eskişehir ziyaretinde sözünü verdiği altyapı tesisinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Tesislerin yüzde 70’i tamamlanmış durumda. Yapılan iki halı sahanın yanı sıra alt yapının kullandığı sentetik halı sahanın da zemine yeniden yapıldı.

30 ODA VAR

Oldukça modern bir şekilde yapılan ve 5 yıldızlı otel konseptindeki tesislerde 30 odası bulunuyor. Tesisin içinde toplantı odası, dinlenme havuzu, sauna, soyunma odaları, idari bina, 2 halı saha, teras, resepsiyon, vitamin bar gibi bölümler olacak fitness salonu, toplantısı salonu gibi bir çok şeyi içerinde barındırıyor.

"400’DEN FAZLA GENCİMİZ FAYDALANABİLECEK"

Başkan Koca, “Bu modern tesisimizde 400’den fazla gencimiz faydalanabilecek. Her yaştaki genç kardeşimiz sosyal olanaklarından faydalanabilecek. Eskişehirspor’un geleceği bu altyapıdan çıkacak” dedi.

ŞİMDİDEN TALİPLİ VAR

Koca “Şimdiden 10 yıllığına 7 milyon gibi bir rakam teklif ettiler ama biz vermedik. Yapılan iki halı sahayı Eskişehirspor’un kalıcı geliri olarak ilk adımı atacağız. 10 yıllığına vermiş olsak bu senenin bütçesini hazırlamış olacağız. Bir çok kişi orasını istiyor. Biz kendimiz işleteceğiz. Kalıcı gelirlerin sayısı artacak. Futbol okullarını da bundan sonra kendisi çalıştıracak” dedi.

GAZETECİLERİ GEZDİRDİ

Devam eden tesisleri gazetecilere gezdiren Koca, “Eski tesisi, yenisi bittikten sonra bir kısmı altyapıya verilecek. Bir bölümü de oda kahvaltı statüsünde spor kulüplerine hizmet vererek kulübe gelir kaynağı oluşturulacak” dedi.

Bakan Koca ayrıca gece gündüz demeden 24 saat Eskişehirspor’a iyi bir tesis yapmak için uğraşan müteahhit Ali İhsan Alkaş’a da teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.