Futbol okulunda seçme 13 Mayıs'ta

Futbol okulunda seçme 13 Mayıs’ta
Eskişehirspor futbol okulu seçmeleri 13 Mayıs’ da yapılacak. 6 yaş kategorisinde yapılacak seçmelerin kayıtları 7 Mayıs’ da başlayacak. Her yıl Eskişehirspor futbol okulu için yapılan seçmeler bu yılda gerçekleştiriliyor....

Eskişehirspor futbol okulu seçmeleri 13 Mayıs' da yapılacak. 6 yaş kategorisinde yapılacak seçmelerin kayıtları 7 Mayıs' da başlayacak. Her yıl Eskişehirspor futbol okulu için yapılan seçmeler bu yılda gerçekleştiriliyor. Futbol okulu ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Eskişehir Alt yapı Derneği teknik as başkanı Mümtaz Özpak seçmelerin 13 Mayıs'ta Atatürk dış sahasında gerçekleştirileceğini belirterek şunları söyledi. " Seçmelerin kayıtları 7 Mayıs tarihinde Atatürk şeref tribünü altındaki müdüriyette yapılacak. Seçmelere l994-95-96-97-98 ve 99 doğumlular katılabilecek.
13 Mayıs tarihine kadar sürecek olan kayıtlar sırasında Eskişehirspor tişörtü verilecek ve 5 YTL ücret alınacak. Seçmeleri geniş tutacağız. Bir günlük seçme ile yeteneklilerin belirlenemeyeceğinin farkındayız. Heyecanlanan, etkilenenler olabilir. Bu nedenle adayların çoğu üç aylık eğitime alınacak ve tekrar seçmeye girecekler. Futbol okulu çalışmalarımız ise kendi alt yapı hocalarımız ve ayrıca BESYO mezunu antrenörler tarafından yürütülecek. Sahalarımız çalışmalar için yeterlidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.