Futsal’da kupa günü

Futsal’da kupa günü
Okullar arası B Genç Kız ve Erkek Futsal müsabakalarında Eskişehir şampiyonları bugün oynanacak final mücadelelerinin ardından belli olacak.

Okul Sporları B Genç Erkekler Futsal İl Birinciliğinde kupalar sahiplerini bugün final mücadelelerinin ardından bulacak. Porsuk Spor Salonu’nda ilk olarak Edebali Anadolu Lisesi ile 19 Mayıs Anadolu Lisesi üçüncülük maçında saat 10.00’da karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın hemen ardından ise Eğitimciler Spor Lisesi ile OSB MTAL saat 11.00’de başlayacak final müsabakasında kozlarını paylaşacak. Çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmaların ardından düzenlenecek törenle birlikte dereceye giren ekipler kupa ve madalyalarını alacak.

AHMED YESEVİ AVANTAJLI

4 takımın tek grup mücadele ettiği Kızlar Futsal İl Birinciliğinde şampiyon bugün son grup maçlarının ardından belli olacak. Hoca Ahmed Yesevi Anadolu Lisesi, Fatih Fen Anadolu Lisesi ile saat 12.00’de karşılaşırken, diğer maçta ise Mustafa Kemal Atatürk MTAL ile 19 Mayıs Anadolu Lisesi saat 13.00’de kozlarını paylaşacak. Grupta Grupta ilk iki maçını kazanan Hoca Ahmed Yesevi rakibi Fatih Fen Lisesi’ni yendiği takdirde şampiyonluğa ulaşacak. Mücadeleler sonunda ise düzenlenecek törenle takımlara kupa ve madalyaları verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.