Galibiyete kenetlendik

Galibiyete kenetlendik
Eskişehirspor Cumartesi günü oynayacağı Malatya maçı için galibiyete kenetlendi. Kaptan Zafer "Malatya’yı puansız göndereceğiz" dedi.Ligde son haftalarda galibiyete hasret kalan ve son 4 maçta 1 yenilgi 3 beraberlik alan Kırmızı...

Eskişehirspor Cumartesi günü oynayacağı Malatya maçı için galibiyete kenetlendi. Kaptan Zafer "Malatya'yı puansız göndereceğiz" dedi.
Ligde son haftalarda galibiyete hasret kalan ve son 4 maçta 1 yenilgi 3 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler Cumartesi günü taraftarları önünde ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Malatyaspor ile karşılaşacak. Güçlü rakibini yenmeyi hedefleyen Eskişehirspor teknik direktör Ergin Işık gözetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Dün de tek çalışma yapan Eskişehirspor'da futbolcular antrenman öncesinde birbirlerine kenetlenip objektiflere poz verdi ve galibiyet yemini etti.
Eskişehirspor takım kaptanı Zafer Şahin "Malatya maçı bizim için önemli.Taraftarlarımız önünde oynayacağımız maçı kazanmak zorundayız. Tüm futbolcular olarak galibiyete kenetlendik. Zorlu maçta taraftarımızdan sabırla bizleri desteklemelerini istiyoruz" dedi. Eskişehirspor Malatya maçı için bugün de tek çalışma yapacak. Kırmızı Şimşekler Cuma günü ter antrenmanının ardından kendi tesislerinde kampa çekilerek maç saatini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.