Galibiyete kenetlendiler

Galibiyete kenetlendiler
Gaziantep maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Şimşekler galibiyete kenetlendi. Oldukça hırslı olan Eskişehirspor’lu oyuncular deplasmanda 3 puan almak istiyor.Pazar günü Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını...

Gaziantep maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Şimşekler galibiyete kenetlendi. Oldukça hırslı olan Eskişehirspor'lu oyuncular deplasmanda 3 puan almak istiyor.
Pazar günü Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Şimşekler dün öğleden sonra Eski tesislerinde yardımcı antrenör Bülent Albayrak gözetiminde çalışma yaptı. Dün yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Ümit Karan, Volkan Yaman, Serdar Özbayraktar'ın yanı sıra adalesinde zorlama meydana gelen Nadareviç katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Yılmaz, El Saka ve Koray idmanda yer aldı. Bu futbolcuların oynamaya engel bir şeyi olmadığı öğrenildi.
Antrenman öncesi hep birlikte objektiflere poz veren Eskişehirspor'lu oyuncular zorlu Gaziantep deplasmanında rakibini yenerek 3 puan almak istediklerini belirttiler. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından engellerden atlayan Es-Es'ler idmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Şimşekler Gaziantep maçının hazırlıklarını bugün yapacağı tek çalışma ile sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.