Genç Şimşekler Düzce'ye gidecek

Genç Şimşekler Düzce’ye gidecek
B Gençler liginde Eskişehir şampiyonu olan Eskişehirspor, Türkiye şampiyonası elemelerinde Düzce grubunda mücadele edecek.Gruplar konusunda DSİ ile anlaşan Eskişehirspor dört takımın mücadele edeceği Düzce’ye giderken DSİ...

B Gençler liginde Eskişehir şampiyonu olan Eskişehirspor, Türkiye şampiyonası elemelerinde Düzce grubunda mücadele edecek.
Gruplar konusunda DSİ ile anlaşan Eskişehirspor dört takımın mücadele edeceği Düzce'ye giderken DSİ ise Bolu'da ter dökecek. Düzce grubunda oynayacağı eleme maçları için hazırlıklarına ara vermeden devam eden B gençler gruptan vize alarak dönmek istiyor.
Grupta Beşiktaş, Zonguldak Ereğli Belediye ve Bartın ile mücadele edecek olan genç şimşekler üç gün üst üste yapılacak müsabakalar için Perşembe günü yola çıkacak. Akçakoca'da kampa girecek olan Eskişehirspor maçlarını Düzce'de yapacak. Eskişehirspor B genç takımının kafile başkanlığını ise yönetici Raif Gürergene yapacak.
Alt yapı yöneticisi Gürergene " Perşembe günü kura çekimi yapılacak. Maçlar tek devreli lig usulü olup en çok puan toplayan takım tur atlayacak. Grupta Eskişehirspor ve Beşiktaş favori gözüküyor. Beşiktaş geçtiğimiz yılın Türkiye şampiyonu olan yıldız takımı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.