GÖRÜŞMELERDE TEK İMZA

GÖRÜŞMELERDE TEK İMZA
Eskişehirspor’ da iç transferde görüşmeler devam ediyor. Dün yapılan görüşmelerde ise bir imza atıldı.Geçtiğimiz gün transfer görüşmelerine başlayan ve öncelikli olarak iç transferi bitirmek isteyen Eskişehirspor yönetimi...

Eskişehirspor' da iç transferde görüşmeler devam ediyor. Dün yapılan görüşmelerde ise bir imza atıldı.
Geçtiğimiz gün transfer görüşmelerine başlayan ve öncelikli olarak iç transferi bitirmek isteyen Eskişehirspor yönetimi İshak ve Harun'a imza attırmasının ardından dünde dört futbolcu ile masaya oturdu.
Görüşmelere defans elemanı Ulaş,sağ kanat elemanı Koray, orta saha elemanı Birol ve kaleci Sinan geldi. Transfer komitesinin dünkü görüşmelerinde futbolcuların geçtiğimiz sezondan kalan alacakları da ödendi. Yapılan görüşmelerde tek imzayı ise kaleci Sinan attı.
Kaleci Sinan ile beş yıllık mukavele yapan Eskişehirspor transfer komitesi futbolcuya verilecek transfer ücreti konusunda ise açıklamada bulunmadı. İç transfer görüşmelerine bugünde devam edilecek. Görüşmelere Turan,Zafer gibi isimlerin katılması bekleniyor. Bu arada dış transferde de yöneticiler isimlerini gizli tuttukları iki futbolcu ile pazarlık masasına oturdu. Futbolculardan birisinin teknik direktör Metin Diyadin'in listesinde yer aldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.