Gözler yönetime çevrildi

Gözler yönetime çevrildi
Ligi tamamlayan Eskişehirspor’da gözler 28 Mayıs’ta yapılacak olan genel kurula çevrildi. Yönetimin Genel Kurulla ilgili bugün basın açıklaması yapması bekleniyor.Geçtiğimiz yıl Nebi Hatipoğlu başkanlığında oluşan Eskişehirspor...

Ligi tamamlayan Eskişehirspor'da gözler 28 Mayıs'ta yapılacak olan genel kurula çevrildi. Yönetimin Genel Kurulla ilgili bugün basın açıklaması yapması bekleniyor.
Geçtiğimiz yıl Nebi Hatipoğlu başkanlığında oluşan Eskişehirspor yönetimi Elazığ ile oynanan maçın ardından yapılan toplantıda başkan Hatipoğlu'nun bırakacağım kararı üzerine genel kurul kararı almıştı.
28 Mayıs'ta Gar Düğün Salonu'nda saat 14.00'de yapılacak olan genel kurul için geri sayım başladı.
Hatipoğlu'nun bırakacağım kararının ardından yönetimdeki arkadaşlarının desteği ile başkanlığa adaylığını açıklayan Rıdvan Çakırgöz ve yine eski yöneticilerden Rıza Zeydan'ın da başkanlık konusunda çalışmalarının sürmesi ve ard arda yapılan toplantılarda henüz karar çıkmadı.
HATİPOĞLU KARAR VERİYOR
Daha önce görevi kesinlikle bırakacağını açıklayan başkan Nebi Hatipoğlu'nun gerek yönetimdeki bazı isimlerin gerekse eski yöneticilerinin ısrarı üzerine devam etme kararı aldığı öğrenildi. Yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu yönetimi güçlendirerek genel kurulda tekrar aday olacağı sızan bilgiler arasında. Başkan Nebi Hatipoğlu'nun bu gelişmelerle ilgili bugün geniş bir basın açıklaması yapması bekleniyor. Hatipoğlu başkanlığı ve yeni oluşacak yönetim ile ilgili bugün bilgiler verecek. Hatipoğlu'nu eski yöneticilerden Rıza Zeydan ve ekibinin yanı sıra daha önce başkan adaylığını açıklayan Rıdvan Çakırgöz'ün de tam destek vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.