HAKEMLERDEN SEZONA "MERHABA"

HAKEMLERDEN SEZONA “MERHABA”
                  Türkiye Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Eskişehir Şubesi, gerçekleştirdiği törenle yeni sezona “Merhaba” dedi.  Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene katılım yüksek oldu....

                  


Türkiye Faal Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Eskişehir Şubesi, gerçekleştirdiği törenle yeni sezona “Merhaba” dedi.


 


Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen törene katılım yüksek oldu. Şube Başkanı İlhami Can kendilerine destek verenlere ve törene katılanlara teşekkür ederek, hakemlere başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulundu.


130 HAKEM


İl Hakem Kurulu Başkanı Recai Yaşar, Eskişehir Şubesi olarak bu sezon 130 hakemle birlikte gerek profesyonel, gerekse amatörler müsabakalarda ter dökeceklerini ifade etti. Yaşar "  Eskişehir Şubesi olarak 1 Süper Lig hakem ve yardımcı hakem, 1 A Klasman hakemi ve yardımcı hakemi,  2 B klasman hakemi ve  3  B klasman yardımcı hakemi, 2 C Klasman hakemi ve  6 C klasman yardımcısı, 4 bölgesel hakem ve  7 bölgesel yardımcı hakemi,  1 Kadın klasman yardımcı hakem ile 74 il hakemi ve  27 aday hakemimiz olmak üzere toplam 130 hakemimiz  müsabakalarda görev yapacaklar" dedi.


35 GöZLEMCİ


Son olarak Yaşar "Bu sezon müsabakalarda 1 Süper Lig ve 4 klasman gözlemcisi, 7 bölgesel gözlemci ile birlikte 23 il gözlemcisi olmak üzere toplam 35 gözlemcinin görev alacağını  sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.