"Hedefimiz 3 puan"

“Hedefimiz 3 puan”
Antalyaspor maçı için futbolcularına hedefi belirleyen Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay “Hedefimiz 3 puan” dedi.Dün Atatürk Stadyumu’nda haftalık basın toplantısını düzenleyen Eskişehirspor teknik direktörü...

Antalyaspor maçı için futbolcularına hedefi belirleyen Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay "Hedefimiz 3 puan" dedi.
Dün Atatürk Stadyumu'nda haftalık basın toplantısını düzenleyen Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Pazar günü deplasmanda oynayacaklarını Antalyaspor maçını hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Çalımbay, rakipleri Antalyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda turu geçtiğini ve büyük moral kazandığını ifade etti.
Çok iyi transferler yaptıklarını ve takımın iyi durumda olduğunu söyleyen Rıza Çalımbay, Eskişehirspor'un muhteşem bir taraftar kitlesine sahip olduğunu belirterek "Geçtiğimiz hafta iyi bir takıma karşı oynadık. Kazanmak zorundaydık ve kazanmasını bildik. Maçın başından sonuna kadar kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Önemli olan 3 puandı. Maçta taraftarın bilmedikleri bir olaydan dolayı bir tepkileri vardı. Olayı öğrendiklerinde pişman olmuş olabilirler. Taraftarlardan isteğim takımlarını kesinlikle yalnız bırakmamaları. Bizim taraftara çok ihtiyacımız var. Bizim taraftarımız herhangi bir taraftar değildir. Geçen yıl bir çok maçı onların sayesinde kazandık. Kimsede olmayan bir bandoya sahibiz. Olaylar bana göre fazla abartıldı. Ben eskisinden daha hırslı, azimli ve istekliyim. Eskişehirspor'a eskisinden daha çok şeyler vereceğim. Zaten ben hırslı bir insanım. Başarı her şeyden önce gelir. Bu yıl ligi çok iyi bir şekilde bitireceğiz. Çok iyi transferler yaptık. Bazı arkadaşlarımız halen hazır değil. Aydın şu anda sakat, inşallah en kısa sürede hazır duruma gelecek. Geleceği düşünerek transferler yaptık. Gelecek yıl fazla transfere bile gerek yok. Şu anda 29 kişilik kadromuz var. Takımımız gayet iyi durumda. Şu anda tek düşüncemiz Antalyaspor maçı. Çok zor bir maç olacak. Çünkü Antalyaspor kupada turu geçerek moral kazandılar. Mutlaka deplasmanda galip gelmemiz gerekiyor. Pazar günü final niteliğinde bir maç oynayacağız. Bizim artık bir seri yakalamamız gerekiyor. İnşallah Antalyaspor maçı ile bu seriyi yakalayacağız"dedi.
Çalımbay, ayrıca kendisi hakkında asılsız ve yalan haber yazanlar hakkında dava açılması için avukatlarını görevlendirdiğini belirterek, Eskişehirspor'un başarısı için sorumluluğunun bilincinde çalışmalarını sürdüreceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.