"HER YÖNÜYLE GÜÇLÜ BİR KULÜP OLACAĞIZ"

“HER YÖNÜYLE GÜÇLÜ BİR KULÜP OLACAĞIZ”
"HER YÖNDEN GÜÇLÜ BİR KULÜP OLACAĞIZ"Eskişehirspor basın sözcüsü Cemal Okan Yüksel dün yaptığı basın toplantısında öncelikle kurumsallaşmaya önem verdiklerini belirterek "Her yönden güçlü bir kulüp olacağız" dedi.Eskişehirspor’un...

"HER YÖNDEN GÜÇLÜ BİR KULÜP OLACAĞIZ"
Eskişehirspor basın sözcüsü Cemal Okan Yüksel dün yaptığı basın toplantısında öncelikle kurumsallaşmaya önem verdiklerini belirterek "Her yönden güçlü bir kulüp olacağız" dedi.
Eskişehirspor'un yeni yönetiminde Murat Sürel ile birlikte basın sözcülüğüne getirilen Cemal Okan Yüksel ilk toplantısını dün yaptı.

"ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMEDİK"
Yüksel yaptığı açıklamada "Her takım hedefsiz olamaz. Ancak biz şampiyonluk sözü vermiyoruz. Öncelikli hedefimiz ilk altı. Kurumsallaşmaya önem vereceğiz.Tesisleşip alt yapıyı hazırlayacağız. Eskişehirspor'u maddi olarak ayakta tutmak için çalışacağız. Her yönden güçlü bir kulüp oluşturacağız. 25 Ağustos'a kadar kulüpte kurumsallaşma yönünde çok büyük değişiklikler olacak" dedi.
"TRANSFER GİZLİ OLACAK"
Basın sözcüsü Cemal Okan Yüksel transferlerin gizli olacağını belirterek "Yeni yönetimde transfer komitemizde oluştu. Arkadaşlarımız hemen çalışmalara başladı. Resmi imza olmadan kimse transferler hakkında konuşmayacak. Görüşmeler bile gizli olacak. Yönetim olarak bu konuda böyle bir karar aldık" dedi.
"DİYADİN İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK"
Teknik direktör konusu için konuşan Yüksel "Yeni transfer dönemi 11 Haziran'da başladığı için biz yeni teknik direktörümüz Metin Diyadin ile prensipte anlaştık. Kendisi resmi imza atmadı. Detayları konuşuyoruz. Metin hoca adam gibi adam ve sözünün arkasında duran bir teknik direktördür" dedi.
"HER YÖNETİCİ 100 BİNYTL"
Eskişehirspor'da her yöneticinin vecibesi olduğunu belirten Yüksel "Eskişehirspor'da her yönetici 50 Bin YTL bağış olmak üzere 100 Bin YTL kulübe para verecek.Yeni yönetimimizde her yöneticinin ayrı ayrı görevleri olacak.Sağlık, İnşaat, Hukuk başta olmak üzere 7 ayrı kurul oluşturduk. Yani tüm yöneticiler bu dönemde her zaman aktif görev halinde olacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.