Işık birlik beraberlik istedi

Işık birlik beraberlik istedi
Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık kalan maçlar için birlik beraberlik istedi. Ligde son dört maça giren Eskişehirspor’da teknik direktör Ergin Işık Elazığ maçını kazanmak istediklerini belirterek “Göreve başladığımdan...

Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık kalan maçlar için birlik beraberlik istedi.
Ligde son dört maça giren Eskişehirspor'da teknik direktör Ergin Işık Elazığ maçını kazanmak istediklerini belirterek "Göreve başladığımdan bu yana her maça kazanmak için çıktık. Bu hafta oynayacağımız Elazığ maçına da 3 puan için çıkacağız. Rakibimiz deplasmanlarda iyi futbol oynayıp başarılı sonuçlar alan bir takım. Biz rakibimizi yenerek 3 puan almak hedefindeyiz.Hiçbir maçı kaybetmek için çıkmayız. Başta bu maç olmak üzere kalan 4 maçımızda da birlik beraberlik olmak gerekli" dedi.
Işık Kocaeli maçında da üstün oynadıklarını belirterek "Rakibimiz olan Kocaeli karşısında öne geçmemize rağmen üstünlüğü koruyamadık. Ancak golü yememize rağmen son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayıp gol pozisyonuna girdik. Rakibimizle berabere kalıp ikili avantajı sağladık" dedi. Teknik direktör Ergin Işık menejer Çağan'ın istifası ile ilgilide "Ben anlaşılmayacak bir adam değil uyar adamım. Ben işimi yapıyorum. Kimse bir kişi için ekmeğinle oynamaz. Demek ki kendisinin başka düşüncüleri vardı ki istifa etti. Herkesin yolu açık olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.