İŞİMİZ RAST GİDİYOR

İŞİMİZ RAST GİDİYOR
Ligin son iki maçından 4 puan çıkartan Eskişehirspor rakiplerininde kendine çalışması ile düzlüğe çıktı.Beşiktaş galibiyetinin ardından kendi eli ile alt sıralardan kurtulma fırsatını yakalayan Eskişehirspor,Rize yenilgisi...

Ligin son iki maçından 4 puan çıkartan Eskişehirspor rakiplerininde kendine çalışması ile düzlüğe çıktı.
Beşiktaş galibiyetinin ardından kendi eli ile alt sıralardan kurtulma fırsatını yakalayan Eskişehirspor,Rize yenilgisi ile ateş hattına tekrar inmişti. Kendini kritik noktaya tekrar sokan kırmızı şimşeklerin imdadına ise rakiplerin üst üste 2 hafta puan kaybetmesi yetişti.
Rizespor, Sivasspor, K.Erciyes, Karabükspor ve Balıkesirspor'un son iki haftada puan kaybı yaşaması ve Eskişehirspor'unda zorlu Bursa ve Mersin İ.Y maçlarından 4 puan çıkartması büyük ölçüde rahatlattı.
İki haftada düşme hattı ile arasındaki puan farkı 7'e çıkan kırmızı şimşekler kalan 10 haftada ciddi sürpriz yaşanmadığı takdirde düşme tehlikesini büyük ölçüde atlattı.
Ligde işi rast giden Eskişehirspor için matematiksel olarak düşme tehlikesi henüz geçmemesi nedeniyle kalan maçlarında da işi tutmasında fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.