"İYİ OYNAYIP SONUCU BEKLEYECEĞİZ"

“İYİ OYNAYIP SONUCU BEKLEYECEĞİZ”
 Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Eskişehirspor karşısında mutlaka kazanmak istediklerini belirterek çalışmaların iyi gittiğini ve karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi. “Kazanacağız”Sivasspor ile oynadıkları...

 


Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Eskişehirspor karşısında mutlaka kazanmak istediklerini belirterek çalışmaların iyi gittiğini ve karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.


 


“Kazanacağız”


Sivasspor ile oynadıkları hazırlık maçından hemen hemen tüm oyuncularına şans verdiklerini ve son durumlarını gördüklerini söyleyen Giray Bulak, oyuncularının iyi mesajlar verdiğini belirtti. Eskişehirspor karşısında galip gelmek istediklerini ifade eden Bulak, “Sahaya çıkacak oyuncu kadroma bakarım bu önemli, kazanabilecek bir kadro çıkaracağız ve inşallah kazanacağız” dedi.


 


Ne şekilde oynamamız


Gerektiğini biliyoruz


Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, nasıl oynamaları gerektiğini bildiklerini anlatarak, “Bir oyun şablonu oluşturduk ve o bizi bir noktaya getirdi. Oyuncu öğrendikçe geliştikçe bir başka şeyleri de uygulamak öğretmen üzerine bir şeyler inşa etmek lazım. Her geçen gün farklı bir anlayışa doğru gidiyoruz. Bu bizi yükseltecek ve daha da hücum futboluna yöneltecek. çünkü Hücum futbolunu çok seviyorum. Savunma futbolu oynamayı çok istemiyorum ama hücum futbolu maç kazandırır savunma futbolu şampiyonluk kazandırır. Bu çok önemli. Takımın bu yönünü geliştirmek lazım ama oyuncuya başka şeyleri de öğretmek lazım” diye konuştu. 


 


Takımımdan Memnunum


Bulak, “Kadroyu oturtmak için bütün oyuncularıma şans veririm ve kendi kadromu oluştururum oyuncu kendi şansını zorlayana kadar kadro bozmam. Diğer oyuncuda kadroya girmek için zorlayacak. Ben onlarla sık sık toplantı yapıyorum mental ve fiziksel olarak hazırlıyoruz. Oyuncularımı seviyorum iyi çalışıyorlar. Günde 3 idman koysak gülerek severek geliyorlar ve bu anlamda takımımdan son derece memnunum” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.