Kamer'de yaz çalışmaları

Kamer’de yaz çalışmaları
İlimizde faaliyet gösteren Kamer Gençlikspor kulübü Yaz etkinlikleri ile daha çok gençliğe spor yapma imkanı vermek için kolları sıvadı. Temmuz ayında başlayacak faaliyetlerde Taekwon-do, Kıck-boks, ata sporumuz Güreş, Masa...

İlimizde faaliyet gösteren Kamer Gençlikspor kulübü Yaz etkinlikleri ile daha çok gençliğe spor yapma imkanı vermek için kolları sıvadı.
Temmuz ayında başlayacak faaliyetlerde Taekwon-do, Kıck-boks, ata sporumuz Güreş, Masa tenisi ile Satranç dallarında etkinlik yapmayı planlayan Kamer Gençlikspor ayrıca izcilik faaliyetleri ile de gençlere doğayı sevdirmeyi amaçlıyor.
Kamer Gençlikspor Kulübü Genel kaptanı ve Taekwon-do antrenörü Abdullah Turhan amaçlarının yaz döneminde genç ve çocuklarımızın boş vakitlerini iyi değerlendirmeleri için fırsat vermek olduğunu belirterek " bilindiği gibi gençlerimiz arasında kötü alışkanlıkların çığ gibi büyüdüğünü hep beraber medya ve basılı yayın kuruluşlarından öğreniyoruz. Velilerimizin daha duyarlı davranarak çocuklarını bu tür etkinliklere katılımlarını sağlamalarını öneriyorum. Kulübümüzün en başta gelen amaçları arasında yer alan gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak Milli ve manevi duygularla donatılmış bir nesil oluşturmaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.