"Kazanmak için gideceğiz"

“Kazanmak için gideceğiz”
Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık Ordu maçı için konuşarak “Kazanmak için gidiyoruz” dedi.Eskişehirli taraftarların önünde ilk sınavını veren ve alınan üç puana sevinen teknik direktör Ergin Işık şimdi de takımı...

Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık Ordu maçı için konuşarak "Kazanmak için gidiyoruz" dedi.
Eskişehirli taraftarların önünde ilk sınavını veren ve alınan üç puana sevinen teknik direktör Ergin Işık şimdi de takımı zorlu Ordu maçına hazırlıyor.
Dün tesislerde Ordu maçı ile ilgili açıklamada bulunan teknik direktör Ergin Işık "Mardi maçı öncesinde takım üzerinde bir stres vardı. Zorlu maçı kazandık ve takım üzerindeki stresi attık. Ordu maçı için hazırlıklarımızı moralli bir şekilde sürdürüyoruz. Takımda moraller üst düzeyde. Zorlu deplasmanda kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Ligde Orduspor'un durumu ortada. Ancak rakibin ligdeki durumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Biz pazar günü oynanacak olan zorlu maça kazanmak için gideceğiz. Kesinlikle 90 dakika zorlu geçecek. Önce Ordu'yu ardından da deplasmandaki Uşakspor maçlarını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.
Ergin Işık ayrıca ligi de değerlendirerek "Türk Telekom Lig A'da maçlar her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Gerek zirvede gerekse ligin alt sıralarında yer alan takımların sürpriz sonuçları ligde kopmanın olmadığının en iyi göstergesi. Bence hem zirve hem de alt sıralarda mücadele son haftaya kadar sürecek. Biz Eskişehirspor olarak tehlikeli bölgeden uzaklaşarak üst sıraları zorlamak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.