KIBRIS'TA ESKİŞEHİR RÜZGARI

KIBRIS’TA ESKİŞEHİR RÜZGARI
Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen 8’nci uluslararası plaj hentbol turnuvası sona erdi. Turnuvada toplam 32 takım, yıldız kızlar, genç erkekler, kadınlar ve büyük erkekler kategorilerinde...

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen 8'nci uluslararası plaj hentbol turnuvası sona erdi.
Turnuvada toplam 32 takım, yıldız kızlar, genç erkekler, kadınlar ve büyük erkekler kategorilerinde mücadele ettiler. 3-5 Ağustos tarihlerinde yapılan turnuvada İran'dan 2, Türkiye'den 7, Kıbrıs'tan 20 takım olmak üzere toplam 29 takım yer aldı. Turnuva yıldız kız, genç erkekler, büyük bayanlar, büyük erkekler olmak üzere dört kategoride gerçekleştirildi.
8'ncisi düzenlenen Uluslar arası turnuvada adeta Eskişehir rüzgarı esti. Büyük bayanlar tüm maçlarını kazanarak yarı finale yükseldi. Yıldızlar kategorisinde ise Eskişehir-A Eskişehir -B başarılı maçlar çıkararak yarı finalde birlerini rakibi oldu. Antrenör Sertan Sarpaş '95-96 doğumlulardan oluşan yıldız grubunda maçlarımız büyük mücadelelere sahne olurken, yarı finale 2 takımımızı taşımayı başardık. Burada farklı ve güzel bir duygular yaşadık. Bir taraf finale yükselerek sevinecek diğer taraf ise üzülecekti. Bunun yanında 2000 ve 2001lilerden oluşan takımız gelecek adına sevindirici gelişme halindeler. Buda bizi umutlandırıyor. Bizim adımıza faydalı bir turnuva oldu' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.