Kırmızı Şimşekler'in puan kaybına tahammülü kalmadı

Kırmızı Şimşekler'in puan kaybına tahammülü kalmadı
Eskişehirspor ile Kaynaşlı Belediyespor arasındaki zorlu karşılaşma 3 Mart 2024 Pazar günü Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumunda saat 14.00’te başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig'de İkinci yarının ilk deplasman maçında Sincan Belediyespor ile berabere kalan Eskişehirspor’da oyuncular pazar günü kendini affettirmek için sahaya çıkacak. Taraftarlarının önünde ligin güçlü ekiplerinden Kaynaşlı Belediyespor’u konuk edecek olan Şimşekler evinde oynayacağı bu karşılaşmadan mutlak galibiyet hedefliyor.

KAYBA TAHAMMÜL YOK

Zorlu maç için hafta boyunca tesislerine kapanan ve galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Kırmızı Şimşekler çalışmalarını da 3 puan için yaptı. Puan kaybına tahammülü kalmayan Şimşekler taraftar desteğini de arkasına alarak saha da hem güzel bir futbol sergilemek hem de hata yapmadan sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK

Kaynaşlı Belediyespor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor’un zorlu karşılaşması sat 14.00’da başlayacak. Yeni Atatürk stadyumundaki maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Ege Burak Atamer yönetecek. Es-Es’i taraftarı da kritik maçta yalnız bırakmayacak.

HAFTANIN MAÇLARI (3 Mart Pazar)

  • 14.00 Eskişehirspor – Kaynaşlı Belediye
  • 14.00 Ankara TKİ – Demirspor
  • 14.00 Gerede – Yunusemre
  • 14.00 Polatlı Belediye – Sincan Belediye
  • 14.00 Kırşehir Gençlik – KDZ. Ereğli
  • 14.00 Alaplı Belediye – Gölbaşı Belediye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.