KIZLARDA 8 TAKIM PLAY-OFF'TA

KIZLARDA 8 TAKIM PLAY-OFF’TA
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Play Off’a kalan 8 takım belli oldu. Gençler Voleybol İl Birinciliğinde heyecan devam ediyor. Çekişmeli ve zevkli...

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler arası Gençler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Play Off'a kalan 8 takım belli oldu.
Gençler Voleybol İl Birinciliğinde heyecan devam ediyor. Çekişmeli ve zevkli karşılaşmaların oynandığı İl Birinciliği müsabakalarında Play Off'a kalan 8 takım belli oldu. A grubunda Atatürk Lisesi ile Prof. Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi, B Grubunda Tayfur Bayar Lisesi ile Cumhuriyet Lisesi, C Grubunda Mat Fkb Gelişim ile Gazi Anadolu Kız Teknik, D Grubunda da Türk Telekom ile Muzaffer Çil Anadolu Lisesi isimlerini bir üst tura yazdırmayı başaran ekipler oldular. Dün oynanan karşılaşmalarda ise Prof. Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi A. Güven Otelcilik ve Turizm'i 3-0, Tayfur Bayar Mehmetçik'i 3-0, Atatürk Lisesi Kırka'yı 3-0 ve Cumhuriyet Lisesi 19 Mayıs Anadolu Lisesi'ni 3-0 mağlup ettiler. A ve B gruplarında grup müsabakaları tamamlanırken, C ve D grubundaki son maçlar ise bugün Gökmeydan Spor Salonu'nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.