Ligde son tango

Ligde son tango
Ligdeki son tangosuna hazırlanan Eskişehirspor Altay ‘a neşe içinde bileniyor.2006-2007 sezonunu İzmir deplasmanında Altay ile yapacağı maçla tamamlayacak olan Eskişehirspor hazırlıklarına teknik direktör Ergin Işık gözetiminde...

Ligdeki son tangosuna hazırlanan Eskişehirspor Altay 'a neşe içinde bileniyor.
2006-2007 sezonunu İzmir deplasmanında Altay ile yapacağı maçla tamamlayacak olan Eskişehirspor hazırlıklarına teknik direktör Ergin Işık gözetiminde başladı. Haftanın ilk çalışmasında talebelerine yüklenmeyen ve eğlendirici bir çalışma yapan Ergin Hoca antrenmanın neşeli bir havada geçmesini sağladı.
Çalışmaya sakatlığı süren orta saha elemanı Serkan Reçber katılmayıp masör İsmet gözetiminde düz koşu yaparken diğer futbolcular ise dar alan çalışması ve çift kale maç yaptı.
Eskişehirspor, bugün teknik ve taktik çalışma yaparak Altay maçı hazırlıklarını sürdürecek. Çalışmalarını Cuma günü tamamlayacak olan kırmızı şimşekler Cumartesi günü İzmir'e hareket edecek. Bu arada taraftarlarda İzmir'deki son maçta takımı yalnız bırakmamak için şimdiden sefer hazırlıklarına başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.