Ligi kazasız belasız bitiriyoruz

Ligi kazasız belasız bitiriyoruz
Eskişehirspor ligi kazasız belasız noktalıyor. Ege’deki Altay maçı ile perdeyi kapatacak olan kırmızı şimşekler sıkıntılı bir sezon geçirmesine rağmen ligde kalmayı başardı.Lig A’da ilk sezonunu geçiren ve perdeyi arka...

Eskişehirspor ligi kazasız belasız noktalıyor. Ege'deki Altay maçı ile perdeyi kapatacak olan kırmızı şimşekler sıkıntılı bir sezon geçirmesine rağmen ligde kalmayı başardı.
Lig A'da ilk sezonunu geçiren ve perdeyi arka arkaya aldığı galibiyetlerle hızlı açan Eskişehirspor ilerleyen haftalarda ise sıkıntı üstüne sıkıntı yaşadı. Ligdeki hızlı iniş ile birlikte teknik adam değişikliğine giden Eskişehirspor Yavuz İncedal ile yollarını ayırdı. Ahmet Akcan döneminde ligdeki sıkıntısı artan, bu arada yapılan operasyonlar ve yeni transferlerle artıda girdiği ikinci yarıda ödemeleri de aksayarak mali portresi de bozulan Eskişehirspor zor günler geçirmeye başladı.
En kritik döneminde Eskişehirli teknik adam Ergin Işık ile yola devam etme kararı alan Eskişehirspor bu kararında isabetli olduğunu ilerleyen haftalarda aldığı sonuçlarla ve toparlanma ile gösterdi.
Ligde tutunmaya çalışan takımların oluşturduğu grup arasında yer alan ve uzun süre düşme hattı ile arasındaki puan farkını korumaya çalışan ve bunda da başarılı olan kırmızı siyahlılar bitime üç hafta kala matematiksel olarak ligde tutunmayı garanti altına aldı.
Son üç haftaya kazasız belasız giren Eskişehirspor perdeyi Ege deplasmanında oynayacağı Altay maçı ile noktalayacak. Eskişehirspor bu maçta yine gençlerine şans verirken Altay ise ilk altı hedefi nedeni ile maça asılacak.
Lig A'daki ilk sezonunu sıkıntılıda olsa başarıyla atlatan Eskişehirspor önümüzdeki sezon ise yeni bir yönetimle mücadeleye yepyeni bir hedefle başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.