Lokomotif'in altyapısı sağlam

Lokomotif’in altyapısı sağlam
Demirspor futbol yaz okulunun yanı sıra elit gruplarda da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alt yapıdan gelecek adına beklentiler büyük. Demirspor Futbol Yaz okulunda yaklaşık 200 minik sporcu çalışmalara devam ediyor....

Demirspor futbol yaz okulunun yanı sıra elit gruplarda da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Alt yapıdan gelecek adına beklentiler büyük.
Demirspor Futbol Yaz okulunda yaklaşık 200 minik sporcu çalışmalara devam ediyor. Demirspor Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlarda antrenörler Nihat Ulus, Zeynel Aykaç ve Barış Özer miniklere bir yandan antrenman, diğer yandan ise özel maç yaptırarak yetenekli sporcuları belirlemeye çalışıyorlar.1997-2004 doğumlular arasında minik sporcular başarılı birer futbolcu olma hayaliyle çalımlarını aksatmadan gerçekleştiriyor. Futbol yaz okulunun alt yapı için önemli olduğunu ifade eden antrenör Nihat Ulus 'Yaz döneminde alt yapımıza yeni yetenekler bulup, kadromuza katıyoruz. Bazı yaş gruplarımıza özel maçlar yaptırırken, bazı gruplarımızla ise yoğun tempoda çalışmaya devam ediyoruz' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.